Hotellexteriör- fasad i röd sten med murgröna och entrédörrar i glas

Investerare

Finansiell kalender

Senaste delårsrapporten

Pandox AB (publ) delårsrapport januari–mars 2021

Årsredovisning 2020

Ett historiskt år

2020 var ett historiskt år i dubbel bemärkelse för Pandox. Dels för att Pandox som företag firade 25 år, dels för att 2020 går till historien som det svagaste året någonsin för hotell- och reseindustrin till följd av covid-19. Tack vare en väl beprövad affärsmodell, omfattande kriserfarenhet, tydliga prioriteringar och en snabbfotad organisation har Pandox lyckats navigera relativt väl genom stormen.

Läs årsredovisningen här

Investerare

Enbart hotellfastigheter

Pandox äger hotellfastigheter som hyrs ut till starka hotelloperatörer. Pandox är aktivt över hela hotellvärdekedjan och driver även hotell när det är lämpligt. Pandox har en stark paneuropeisk position med 156 hotellfastigheter i 90 städer i 15 länder, däribland några av världens största hotellmarknader som Tyskland och Storbritannien.

Läs mer

Pandox affärsmodell är att aktivt äga och hyra ut hotellfastigheter

Affärsmodell

Investerare

Stark position på en dynamisk marknad

Pandox hemmamarknad är ett tätbefolkat område med närmare 200 miljoner människor. Det sträcker sig från Harstad i norr till Wien i söder och är en av världens ekonomiskt starkaste och mest dynamiska regioner. Genom att kombinera olika marknader, typer av efterfrågan och varumärken kan Pandox balansera fluktuationer på enskilda marknader. Detta ökar motståndskraften och minskar risken.

Läs mer

Prenumerera

Fyll i informationen nedan för att prenumerera på våra nyheter och rapporter.

Välj språk

Välj typ

Tack! Du kommer att få ett e-postmeddelande för att aktivera din prenumeration

Ja, jag vill prenumerera på pressmeddelanden och finansiella rapporter från Pandox AB (publ). Jag godkänner att Pandox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig ovan nämnda material i enlighet med Pandox integritetsskyddspolicy

Updated: CET
SEK
SEK
%