Hotellobby med mörk träinredning

En ledande hotellfastighetsägare

Våra fastigheter

Till minne av Anders Nissen

Vår älskade vd Anders Nissen gick tragiskt bort den 30 maj. Det är en obeskrivlig förlust. Inga ord kan beskriva den sorg vi känner.

Anders Nissen har varit vd för Pandox sedan 1995 och företaget har under Anders ledning utvecklats till ett av de ledande hotellfastighetsbolagen i Europa.

En minnessida finns upprättad för Anders via länken  https://lavendla.se/minnessidor/anders-nissen-2021-05-30/

Till minne av Anders

Årsredovisning 2020

En tydlig spelidé i ett svårt läge

2020 var ett historiskt år i dubbel bemärkelse för Pandox. Dels för att Pandox som företag firade 25 år, dels för att 2020 går till historien som det svagaste året någonsin för hotell- och reseindustrin till följd av covid-19. Tack vare en väl beprövad affärsmodell, omfattande kriserfarenhet, tydliga prioriteringar och en snabbfotad organisation har Pandox lyckats navigera relativt väl genom stormen.

Läs mer här
Radisson Blu Basel

Hotellmarknadsdagen 2020

Hotellmarknadsdagen 2020 hölls digitalt den 17 november. Klicka här för att se hela livesändningen.

Om Pandox

Excellence in hotel ownership and operations

Pandox är en ledande hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på stora hotell på viktiga destinationer för fritids- och affärsresande. Pandox hotellfastighetsportfölj består av 156 hotell med cirka 35 000 hotellrum i 15 länder.

Mer om oss

Hållbarhet

Hållbarhetsstrategi med affärsfokus

Precis som i handboll kännetecknas Pandox hållbarhetsarbete av hög intensitet, engagemang och integritet. Framgång bygger på lagarbete och ömsesidig respekt. Pandox kallar därför sin hållbarhetsstrategi Fair Play.

Läs mer

Pandox stories

Load more

Vår verksamhet

Nycklarna till värdeskapande

Hotellfastigheter har vissa särdrag som skiljer dem från andra typer av fastigheter. Utöver teknisk och finansiell kunskap om fastigheter behöver en hotellfastighetsägare ha särskild kompetens inom områden som är nära knutna till hotellmarknaden, framför allt drift, marknadens dynamik och drivkrafter, de olika driftsmodellerna i hotellverksamhet samt varumärken och koncept.

Läs mer