Öppen ansökan

Vill du hjälpa oss att bli ett av världens ledande hotellfastighetsbolag?

Pandox grundades 1995 och har sedan dess växt till att bli ett ledande europeiskt hotellfastighetsbolag. Vi äger och hyr ut hotellfastigheter till ledande hotelloperatörer - såsom Scandic och Nordic Choice i Norden, och Leonardo i Storbritannien och Tyskland - och äger 159 hotell med 35 800 rum i 12 länder. Totalt äger vi hotellfastigheter för cirka 70 miljarder kronor och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholm.

Trots att Pandox idag är ett stort och väletablerat företag har vi har en platt och entreprenöriell organisation som bygger på förtroende, samarbete, kreativitet, passion och integritet.

Om du tror att Pandox är rätt nästa steg i din karriär, skicka en spontansökan till careers@pandox.se. 

P.S. Om du älskar hundar och/eller handboll kommer du att trivas här.

Rekryteringsprocess

Vid rekrytering samarbetar vi oftast med externa rekryteringskonsulter. Vår rekryteringsprocess är objektiv och inkluderande. Vi försöker hålla ett högt tempo och gör urval och intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan när vi annonserar ut nya tjänster. Som en del i processen får du göra arbetspsykologiska tester. Vi gör också en bakgrundskontroll.

People of Pandox

"Alla är tävlingsinriktade, snälla och gillar att skratta"

Jan-Patrick Krüger

Director of Operations Germany

"Det bästa med Pandox är den frihet som finns kring att få saker gjort. Korta beslutsvägar tack vare effektiva strukturer och få hierarkier."

Olivia Sjöqvist

Business analyst

"Pandox har en genuin och stark teamkänsla, alla kan varandras namn och det är alltid nära till skratt."

Mattias Bernunger

SVP Asset Management 

"Min roll är att utveckla våra hotellfastigheter för att hitta dolda värden genom konverteringar eller tillbyggnader."