Karriär

Pandox strävar efter en snabbrörlig, kreativ och affärsdriven företagskultur med stöd av spetskompetens och effektiva ledningssystem. Individerna gör Pandox unikt och vi arbetar därför kontinuerligt med kompetensutveckling och karriärplanering.

Två olika affärssegment - ett företag

Pandox har två affärssegment. Det största är Hyresavtal där vi hyr ut hotellfastigheter till hotelloperatörer som driver hotellverksamhet, t ex Scandic Hotel och Strawberry Hotels i Norden och Leonardo Hotels i Tyskland och Storbritannien. Exempel på kompetensområden är hotell- och fastighetsutveckling, fastighetsunderhåll, finans och treasury, redovisning och controlling, business intelligence, transaktioner och legal samt IR och kommunikation.

Det andra och mindre affärssegmentet är Egen drift där vi driver hotellverksamhet i hotellfastigheter som vi äger. På hotellen finns många olika roller, alla med målet att levererera den bästa möjliga gästupplevelsen. I detta affärssegment har Pandox geografisk närvaro i Belgien, Tyskland, Storbritannien, Nederländerna, Danmark och Finland. Läs mer här.

Vårt syfte är att skapa och hyra ut attraktiva, lönsamma och hållbara hotellprodukter till förmån för de många.

Om Pandox

Lediga jobb

Öppna roller inom Egen drift i Belgien

I Bryssel äger Pandox sju hotellfastigheter där vi även driver hotellverksamhet. Hotellen har löpande rekryteringsbehov. Följ länken för att se lediga tjänster.

Läs mer här