Stora produktförbättringar Leonardo Royal Glasgow och Leonardo Galway

För att maximera potentialen i hotellen har Pandox och Fattal tillsammans genomfört större renoveringar av hotellprodukterna, inklusive samtliga rum, badrum och publika ytor. Hotellen har mycket starka lägen i sin respektive marknad. 

31 maj 2024

Leonardo Royal Glasgow

Hotellet ligger centralt i staden med enbart 10 minuters promenad till de tre stora järnvägsstationerna och med närhet till flera populära restauranger och shoppingcenter.

Renoveringen av hotellet har inkluderat samtliga 321 rum, badrum och publika ytor såsom lobbyn och korridorer. Temat i rummen inspirerad av botanik, vilket är en vink till stadens motto ”Let Glasgow Flourish”.

Gymmet har fått en ordentlig uppgradering och erbjuder ett brett utbud av träningsutrustning.

Nya, eleganta Leo's Bar and Restaurant erbjuder en omfattande meny med smårätter, huvudrätter och efterrätter. 

Glasgow är Skottlands största stad med fler än 1 miljon invånare inklusive omnejd. Glasgow är känt för sin unika blandning av historia, kultur och stora utbud av shoppingmöjligheter. Hotellmarknaden har återhämtat sig kraftigt efter pandemin med både ökade snittpriser och beläggning som drivande faktor.

Leonardo Hotel Galway

Det nyrenoverade Leonardo Hotel Galway med 130 rum ligger i centrala Galway, med utsikt över Galway Bay, och erbjuder en klassisk irländsk upplevelse.

Hotellet är nära beläget Spanish Arch och de medeltida stadsmurarna, som båda ligger bara några minuters promenad bort. En liten bit av muren finns i hotellets bar. Det är också smidigt att planera en dagsutflykt till den närliggande Connemara National Park, Athlone Castle eller Wild Atlantic Way.

På nedervåningen finns den nyrenoverade restaurangen som serverar moderna irländska rätter och kan ta emot stora grupper på upp till 80 personer.

Galway är Irlands femte största stad med cirka 85 000 invånare. Staden är däremot ett mycket populärt turistmål och välkomnar varje år cirka 1 miljon inhemska turister och 1,7 miljoner internationella besökare. Många internationella turister är från Nordamerika vars släktingar har sina rötter från Irland.