Pandox nyrenoverade kontor för tankarna till naturen och idrottshallar

Pandox satsar stort på att kontoret fortsatt kommer att vara navet i företagets dagliga arbete. Under 2021 förvandlades det till en levande, naturnära och varm plats med inspiration från klassiska sporthallar.

26 januari 2022

Med hjälp av arkitektbyrån Doos Architects har Pandox i grunden gjort om huvudkontoret, då miljö­n var utdaterad och behövde moderniseras – både vad gäller design, funktionalitet och teknik.

Pandox lägger mycket kraft och energi på medarbetarnas välmående. En viktig komponent i det arbetet är givetvis en trivsam och harmonisk arbetsplats – som förutom att vara en fröjd för ögat också inspirerar och har de bästa förutsättningar för både fysiska och digitala möten.

”Det nya kontoret förstärker känslan av gemenskap och styrkorna inom organisationen. Öppna ytor välkomnar samarbete, kreativitet och utbyte av idéer. Färgvalen och materialen i rummen skapar en lugn miljö­ som lämpar sig för fokus. Mattor och träpaneler bidrar till att skapa en behaglig akustisk och är ett bra komplement till det visuellt varma intrycket. Valet att använda återvunna möbler och hållbara material speglar Pandox kärnvärden och ett pågående hållbarhetsarbete”, säger Bronwynn Welsh på Doos Architects.

Även om andel digitala möten har ökat genom pandemin är Pandox övertygat om att det är i det fysiska mötet som magin uppstår.

Naturligtvis har vi också ordnat så att våra kontorshundar – the Pandogs – har det så bra som möjligt med bland annat egna hundkojor, bäddar och utrymmen.