Hotel Twentyseven har hittat inspiration från 1950- och 1960-talet - byter namn till h27

Det välkända Hotel Twentyseven i hjärtat av Köpenhamn har sedan april 2020 drivits av Pandox under ett oberoende hotell som ägs och drivs av Pandox. Under 2020 genomgick hotellet en grundlig förnyelse och byter nu namn till h27.

15 juni 2021

Lobby, h27

Alla rum, lobbyn och andra gemensamma utrymmen är inredda med fokus på dansk design från 50- och 60-talet. Ambitionen är att ge gästerna en upplevelse av att besöka en klassisk Köpenhamnslägenhet snarare än ett traditionellt hotell.

- Hotellets byggnad kan dateras tillbaka till 1927 och det var därför viktigt för oss att vi hittade en stil och en inredning som kunde harmonisera med den historiska miljö­n. Det finns många byggnader och lägenheter i Köpenhamn från den tiden och för att hitta känslan av en "Köpenhamnslägenhet" var det uppenbart för oss att gå i riktning mot dansk design från 50- och 60-talet. Möbler, textilier och trä från denna period passar också riktigt bra med byggnaden, säger Thomas Bagger, Cluster Manager h27 och Hotel Mayfair.

Den traditionella receptionen är borta - den personliga värden tar över
Den klassiska receptionen börjar långsamt försvinna. Trender från andra länder visar att de internationella hotellen håller på att avveckla den klassiska rutinen för ut- och incheckning till förmån för självincheckning och självutcheckning, som känns igen från flygindustrin. Vid h27 har denna utveckling anammats och "receptionen" har integrerats som en del av hotellets bar. I stället för receptionister, i klassisk mening, finns värdar och värdinnor på hotellet.

- För oss har det varit viktigt att frigöra mer tid för våra anställda så att de istället kan ägna energi åt att ge våra gäster en personlig upplevelse. De måste vara bäst på att rekommendera gästerna var de ska äta, var de ska handla och vad de ska se - våra anställda delar sina egna personliga preferenser och favoritplatser med gästerna och det är precis det vi vill uppnå, säger Ola Larsson, hotelldirektör vid h27.

Läs mer om h27 här.

Fler Pandox stories

"Återbruk är en tanke vi har med oss när vi renoverar och i vår dagliga drift"

I samband med renoveringen av Hotel Twentyseven i Köpenhamn kommer hotellet att skänka all tidigare elektronik och möbler till välgörande ändamål.

16 november, 2020