Hotel Berlin, Berlin är redo för affärer

Hotel Berlin, Berlin är Pandox största och Berlins fjärde största hotell med över 700 rum. Hotellet, som ligger i hjärtat av Berlin, är också ett stort konferenscentrum med över 4000 m2 konferensutrymme uppdelat i 46 evenemangsrum i alla storlekar. Nyligen har konferensfaciliteterna byggts ut och genomgått ett tekniskt och designmässigt ansiktslyft.

maj 05, 2021

Hotel Berlin, Berlin är ett unikt hotell beläget i Berlins absoluta centrum. Från hotellet kan gästerna enkelt komma resa till alla delar av staden och är därmed ett populärt resmål för turister som vill utforska staden, liksom för företag som behöver rymliga möteslokaler av hög kvalitet.

I nästan alla rum kan gästerna läsa om spännande platser och berättelser om stadsdelen, skrivna av hotellets "You, me and Berlin"-community.

Hotel Berlin, Berlin har upprepade gånger belönats för sitt högkvalitativa konferenserbjudande. Till exempel har hotellet fått "Top 1 Independent Meeting Hotel in Europe" och certifikat för "Sustainable Meetings Berlin".

Nyligen har hotellet uppgraderat konferensfaciliteterna och har lagt till flera nya mötesrum. Målet har varit att ytterligare stärka positionen som nav för både mindre möten och större konferenser - med högsta kvalitet på teknik, rumsutrustning och catering. Anläggningarna är lika lämpliga för personliga möten som virtuella möten eller hybridmöten.

”Våra sex nya styrelserum med förstklassig utrustning och eleganta och funktionella möbler är ett bra tillägg till våra befintliga konferenslokaler. Oavsett om du är i behov av små möten eller stora konferenser kan gäster på Hotel Berlin, Berlin hitta skräddarsydda lösningar för alla.”

Frank Rücker, hotelldirektör på Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin har höga krav på sitt arbete kring hållbarhet. Hotellet använder förnybara energikällor som solpaneler, använder lokala produkter under säsong så mycket som möjligt, är Green Key-certifierat och har fått Bureau Veritas Safeguard-label för sitt hygien- och säkerhetstänkande avseende covid-19.