"Jag är glad att Pandox vill att jag ska leda den här stora lådan in i en ljus framtid"

Frank Rücker kommer att ta över som hotelldirektör för Hotel Berlin, Berlin.

augusti 18, 2020

Vad lockade dig att acceptera tjänsten på Hotel Berlin, Berlin?
Hotel Berlin, Berlin med 701 rum och 46 konferenslokaler är en av de största aktörerna i Berlin och Tyskland. Jag är glad att Pandox vill att jag ska styra den här stora lådan in i en ljus framtid. Just nu genomgår hotellet en enorm "masterplan-renovering" av alla allmänna utrymmen, konferensrum och mat- och dryckesdelarna. Detta är naturligtvis ett fantastiskt tillfälle för mig och mitt team att stärka vår position och sätta ett ännu större avtryck på marknaden.

Vilka erfarenheter och lektioner tar du med dig från Bremen?
Jag har varit på Pandox i sju år, vilket innebär att jag lever i och njuter av "Pandox Spirit" och den frihet vi alla har att fatta beslut och utveckla våra hotell, team och oss själva på det sätt som vi tror är bäst. Genom min erfarenhet vet jag hur man ska hantera stora renoveringar och investeringar, som nu här i Berlin. "We work hard - and we play hard". 

"Jag har arbetat på Pandox i sju år, vilket innebär att jag lever i och njuter av "Pandox Spirit" och den frihet vi alla har att fatta beslut och utveckla våra hotell"

Vilka åtgärder vidtar ni för att gästerna ska känna sig trygga i tider av covid-19?
Hotel Berlin, Berlin och alla Pandox egna hotell i Tyskland är certifierade med ”Safe Guard-label” från Bureau Veritas. Hos oss kan gästerna känna sig trygga och vi monitorerar ständigt den här dynamiska situationen.

Hur ser du vikten av bra ledarskap i dessa tider?
Bra ledarskap för mig handlar om att leva genom sina kärnvärden: förtroende, integritet, ärlighet. Dessa bör alltid komma i första rummet - oavsett i vilka tider. Och man kommer en bra bit på vägen med lång erfarenhet och en positiv inställning. Det kommer att komma bättre tider, det är säkert, och det är vad vi bör hålla ögonen på.