The Hotel Brussels

The Hotel Brussels, tidigare Hilton Brussels, förvärvades 2010 och är beläget i Avenue Louise-området i centrala Bryssel. Pandox övertog ansvar för driften 2011 och påbörjade då ett omfattande tvåårigt ompositionerings- och upprustningsprojekt med målet att etablera hotellet som det främsta möteshotellet i Bryssel.

Ett av de starkast ökande affärssegmenten i staden är delegationer från olika länder, allt eftersom staden blir en allt viktigare plats för NATO och EU-möten. Projektet inkluderade ny design och uppgradering av hotellrum, korridorer, restauranger, bar, lobby och gemensamma utrymmen.

Dessutom utökades och uppgraderades mötes- och konferensområdena och 27-våningsbyggnaden försågs med ett nytt spa- och fitness-center, moderna energisystem och en mer strömlinjeformad planlösning och logistik. Pandox har från början arbetat aktivt för att optimera hotelldriften, samt fungerat som stöd för ledningen vad gäller intäkts-, distributions- och produktivitetsfrågor.

  • Investeringsprogram: 35 MEUR
  • Åtgärder 2011-2013: Fullständig renovering och modernisering av alla 421 rum, inklusive modernisering av 12 mötesrum, 2 festvåningar, ett komplett nytt Urban Spa and Fitness Centre samt en smakfull ny restaurang och bar.

Läs mer om The Hotel Brussels