Pandox Hotellmarknadsdag 2022: The future of work and what it means for hotels

15 nov, 2022, 12:00

Pandox håller idag sin årliga Hotellmarknadsdag. Temat är ”The future of work and what it means for hotels” där vi med hjälp av olika experter diskuterar vad en förändrad syn på arbete betyder för hotell som produkter och arbetsplatser.

 

”Gränserna mellan arbete och fritid har successivt suddats ut och distansarbetet har ökat. En ny syn på arbete har en direkt påverkan på hotellsektorn. Dels genom hur företag förändrar sina organisationer, fysiska arbetsplatser och sitt resande. Dels genom högre krav på flexibilitet som anställda kräver för att få ihop sina livspussel. Vi vill med årets Hotellmarknadsdag bidra till kunskap om hur hotellen kan arbeta med dessa frågor både ur ett produkt- och arbetsplatsperspektiv”, säger Liia Nõu, vd på Pandox.


Årets Hotellmarknadsdag är den 27:e i ordningen och hålls både fysiskt och digitalt.

Den digitala sändningen kan följas via https://youtu.be/VnLifU-4vfY med start kl. 13:00 CET. Det kommer också att vara möjligt att se sändningen i efterhand.


FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:
Liia Nõu, vd, +46 (8) 506 205 50
Anders Berg, SVP Head of Communications and IR, +46 (0) 760 95 19 40
Erik Ax, Director Communications & IR, +46 (0) 707 13 77 06

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 15 november 2022, kl. 12:00 CET.

Om Pandox
Pandox är en ledande hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga fritids- och affärsdestinationer. Pandox hotellfastighetsportfölj omfattar 157 hotell med cirka 35 500 rum i 15 länder. Pandox verksamhet är organiserad i Fastighetsförvaltning, som omfattar hotellfastigheter med långa hyresavtal med marknadsledande regionala hotelloperatörer och ledande internationella hotelloperatörer, samt Operatörsverksamhet, som omfattar hotelloperatörsverksamhet som Pandox bedriver i sina helägda rörelsefastigheter. Pandox grundades 1995 och bolagets B-aktier noterade på Nasdaq Stockholm. www.pandox.se