Pandox Hotellmarknadsdag 2021: The big follow-up

23 nov, 2021, 12:00

Pandox håller idag sin årliga Hotellmarknadsdag. Temat är ”The big follow-up” där vi med hjälp av världsledande experter diskuterar globala trender före och efter covid-19 och vad de betyder för hotellsektorn.

”Covid-19-pandemin har varit det ultimata stresstestet för alla aktörer inom hotellindustrin. Även om pandemin ännu inte är över har vi sett en lovande återhämtning i hotellmarknaden och kan börja utvärdera mer bestående trender. Vi vill med årets hotellmarknadsdag bidra till att öka förståelsen kring de effekter covid-19 haft utifrån fyra dimensioner: världen, städer, hotellmarknaden och hotellprodukter”, säger Liia Nõu, vd på Pandox.

Årets hotellmarknadsdag är den 26:e i ordningen och hålls både fysiskt och digitalt.

Den digitala sändningen kan följas via https://youtu.be/_gxful_HCP0 med start kl. 13:00 CET. Det kommer att vara möjligt att se sändningen i efterhand.

       


FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Anders Berg, Head of Communications and IR, +46 (0) 760 95 19 40
Erik Ax, Communications & IR Manager, +46 (0) 707 13 77 06

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 23 november 2021, kl. 12:00 CET.

       

Om Pandox
Pandox är en ledande hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga fritids- och affärsdestinationer. Pandox hotellfastighetsportfölj omfattar 156 hotell med cirka 35 000 rum i 15 länder. Pandox verksamhet är organiserad i Fastighetsförvaltning, som omfattar hotellfastigheter med långa hyresavtal med marknadsledande regionala hotelloperatörer och ledande internationella hotelloperatörer, samt Operatörsverksamhet, som omfattar hotelloperatörsverksamhet som Pandox bedriver i sina helägda rörelsefastigheter. Pandox grundades 1995 och bolagets B-aktier noterade på Nasdaq Stockholm.
www.pandox.se