Anneli Lindblom ny CFO för Pandox

20 okt, 2021, 11:00

Anneli Lindblom tillträder som ny CFO för Pandox AB (publ) den 1 december 2021. Hon har lång erfarenhet från börsnoterade bolag både i rollen som CFO och styrelseledamot. Anneli kommer närmast från Cabonline där hon var CFO och tillförordnad vd.

”Jag är väldigt glad över att Anneli har tackat ja till rollen som CFO för Pandox. Hon har lång erfarenhet och starka personliga egenskaper som kommer att vara mycket värdefulla för oss”, säger Liia Nõu, vd och tf. CFO för Pandox.

”Pandox är ett spännande företag med en omfattande hotellfastighetsportfölj och en stark position i norra Europa. Företagets mix av Fastighetsförvaltning och Operatörsverksamhet samt dess starka värdegrund är väldigt attraktiv och jag är glad över förtroendet och möjligheten att arbeta på Pandox. Nu ser jag fram emot att träffa mina nya kollegor och tillsammans med dem bidra till Pandox fortsatta utveckling”, säger Anneli Lindblom.

Anneli Lindblom har lång erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans och som styrelseledamot för börsnoterade bolag. Hon har tidigare varit CFO och tillförordnad vd på Cabonline, CFO och vice vd på Acando samt CFO på Proffice och Cybercom. Anneli har också betydande styrelseerfarenhet och hon är för närvarande styrelseledamot och ordförande i revisionsutskottet för Amasten samt styrelseledamot för Haypp Group och Avtalat. Hon har också tidigare varit styrelseledamot för Hemfosa Fastigheter AB.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:
Liia Nõu, vd och tf. CFO, +46 (0) 702 37 44 04
Anders Berg, Head of Communications and IR, +46 (0) 760 95 19 40

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 20 oktober 2021, kl. 11:00 CEST.

Om Pandox
Pandox är en ledande hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga fritids- och affärsdestinationer. Pandox hotellfastighetsportfölj omfattar 156 hotell med cirka 35 000 rum i 15 länder. Pandox verksamhet är organiserad i Fastighetsförvaltning, som omfattar hotellfastigheter med långa hyresavtal med marknadsledande regionala hotelloperatörer och ledande internationella hotelloperatörer, samt Operatörsverksamhet, som omfattar hotelloperatörsverksamhet som Pandox bedriver i sina helägda rörelsefastigheter. Pandox grundades 1995 och bolagets B-aktier noterade på Nasdaq Stockholm.
www.pandox.se