Pandox Hotellmarknadsdag 2020 utforskar nya trender i en föränderlig hotellvärld

17 nov, 2020, 12:00

Pandox håller idag sin årliga Hotellmarknadsdag. Temat är ”Nya trender i en föränderlig hotellvärld”, som utforskas med hjälp av välkända talare och industriexperter. Eventet kommer att webbsändas live via www.pandox.se kl. 13:00 — 15:30 CET.

”2020 har inneburit en ny verklighet för Pandox och för hela rese- och hotellindustrin. På Pandox har vi arbetat utifrån ramverket Respond – åtgärder för att motverka den akuta krisen, Restart – planera för återhämtning och Reinvent – skapa insikt om hur hotellmarknaden kommer att förändras. Vi vill med årets hotellmarknadsdag – som för första gången är digital – djupdyka i olika dimensioner av covid-19-krisen; från det globala konjunkturläget, förändrade affärsmodeller och nya trender i hotellmarknaden, till hjärnans funktion vid hemarbete”, säger Anders Nissen, vd på Pandox.

Årets hotellmarknadsdag är den 25:e i ordningen. Intresset för Pandox Hotellmarknadsdag är alltid stort och årets digitala event samlar mer än 1 200 deltagare från hela världen.

Pandox introducerade Hotellmarknadsdagen redan 1996 med målet att spegla och analysera viktiga omvärldsförändringar och bidra till att öka kunskapsnivån i och om hotellindustrin. Sedan dess har dagen utvecklats till en dynamisk mötesplats för beslutsfattare i den internationella hotellindustrin.

Vänligen besök www.pandox.se för att följa webbsändningen och för en detaljerad agenda. Webbsändningen kan också följas här https://www.youtube.com/watch?v=cVckANakTHc&feature=youtu.be.

Det kommer också att vara möjligt att se eventet i efterhand på Pandox webbplats.

     
FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Anders Nissen, VD, +46 (0) 708 46 02 02
Anders Berg, SVP Head of Communications and IR, +46 760 95 19 40
Erik Ax, Communications and IR Manager, +46 70 713 77 06

Informationen lämnades för offentliggörande den 17 november 2020, kl. 12:00 CET.

   
Om Pandox
Pandox är en ledande hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga fritids- och affärsdestinationer. Pandox hotellfastighetsportfölj omfattar 156 hotell med cirka 35 000 rum i 15 länder. Pandox verksamhet är organiserad i Fastighetsförvaltning, som omfattar hotellfastigheter med långa hyresavtal med ledande hotelloperatörer samt Operatörsverksamhet, som omfattar hotelloperatörsverksamhet som Pandox bedriver i sina helägda rörelsefastigheter. Pandox grundades 1995 och bolagets B-aktier är noterade på Nasdaq Stockholm. www.pandox.se