Pandox hotellmarknadsdag 2019 utforskar vägar till en hållbar hotellsektor

19 nov, 2019, 12:00
Pandox årliga hotellmarknadsdag hålls idag på Hilton Stockholm Slussen. Ämnet är ”vägar till en hållbar hotellmarknad” där vi med stöd av experter på olika områden utforskar både utmaningar och lösningar inom hållbarhet för hotellsektorn. Särskilt fokus är på fastigheter, mat och resande.

”Alla företag har en viktig roll att fylla i omställningen mot ett mer hållbart samhälle. För Pandox del handlar det om att minska fastigheternas och hotelldriftens miljö­påverkan samt att bidra till en positiv utveckling i samhället i övrigt. Pandox vill med årets hotellmarknadsdag inte bara belysa viktiga hållbarhetsutmaningar för hotellsektorn utan också visa exempel på positivt arbete som redan sker på många områden, inte minst i Pandox egen verksamhet”, säger Pandox CEO Anders Nissen.

Pandox introducerade hotellmarknadsdagen redan 1996 med målet att spegla och analysera viktiga omvärldsförändringar samt bidra till ökad kunskap i hotellbranschen. Sedan dess har hotellmarknadsdagen utvecklats till en dynamisk mötesplats för beslutsfattare i den internationella hotellindustrin. Årets hotellmarknadsdag är den 24:e i ordningen.

Intresset för Pandox Hotellmarknadsdag är alltid stort. Årets event samlar återigen närmare 300 deltagare från 15 länder. Hotellmarknadsdagen riktar sig till deltagare från hotellindustrin samt institutionella investerare, analytiker och media.

Vänligen besök www.pandox.se för en detaljerad agenda och mer information om talarna. Här kommer också presentationsmaterial att publiceras. En inspelad version av Pandox VD Anders Nissens inledningsanförande kommer att göras tillgänglig på samma plats efter eventet. Presentationerna inleds kl. 13:00 CET och avslutas omkring kl. 18:30 CET.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Anders Nissen, CEO, +46 (0) 70 846 02 02
Caroline Tivéus, Director Sustainable Business, +46 (0) 735 32 74 41
Anders Berg, Head of Communications and IR, +46 (0) 760 95 19 40                                         

 

Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, den 19 november 2019 kl. 12:00 CET.

Om Pandox
Pandox är en ledande hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga fritids- och affärsdestinationer. Pandox hotellfastighetsportfölj omfattar 146 hotell med cirka 32 700 rum i 15 länder. Pandox verksamhet är organiserad i Fastighetsförvaltning, som omfattar hotellfastigheter med långa hyresavtal med marknadsledande hotelloperatörer, samt Operatörsverksamhet, som omfattar hotelloperatörsverksamhet som Pandox bedriver i sina helägda rörelsefastigheter. Pandox grundades 1995 och bolagets B-aktier noterade på Nasdaq Stockholm. www.pandox.se