Urbanisering i centrum på Pandox Hotellmarknadsdag 2018

20 nov, 2018, 12:15
Regulatoriskt pressmeddelande
Pandox årliga hotellmarknadsdag hålls idag på Hilton Stockholm Slussen. Ämnet är ”urbanisering och hotellsektorn”. Med stöd av välkända och respekterade externa talare tar vi oss an frågor som städers betydelse för den globala ekonomiska utvecklingen, överturism och aktiv destinationsutveckling samt vilken betydelse olika stadskategorier har vid utveckling av nya hotellkoncept.

Pandox introducerade hotellmarknadsdagen redan 1996 med målet att spegla och analysera viktiga omvärldsförändringar samt bidra till ökad kunskap i hotellbranschen. Sedan dess har hotellmarknadsdagen utvecklats till en dynamisk mötesplats för beslutsfattare i den internationella hotellindustrin. Årets hotellmarknadsdag är den 23:e i ordningen.

Intresset för Pandox Hotellmarknadsdag är alltid stort. Eventet samlar i år mer än 300 deltagare från närmare 15 länder. Hotellmarknadsdagen riktar sig till deltagare från hotellindustrin samt institutionella investerare, analytiker och media.

Vänligen besök www.pandox.se för en detaljerad agenda och mer information om talarna. Här kommer också presentationsmaterial att publiceras. Inspelade versioner av Pandox VD Anders Nissens presentationer kommer att göras tillgängliga på samma plats efter eventet. Presentationerna inleds kl. 13:00 CET och avslutas omkring kl. 18:15 CET.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:
Anders Nissen, CEO, +46 (0) 70 846 02 02

Anders Berg, Head of Communications and IR, +46 (0) 760 95 19 40                                         

Informationen lämnades för offentliggörande den 20 november 2018 kl. 12:15 CET.

 
Om Pandox

Pandox är en ledande hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga fritids- och affärsdestinationer. Pandox hotellfastighetsportfölj omfattar 145 hotell med cirka 32 200 rum i femton länder. Pandox verksamhet är organiserad i Fastighetsförvaltning, som omfattar hotellfastigheter med långa hyresavtal med marknadsledande regionala hotelloperatörer och ledande internationella hotelloperatörer, samt Operatörsverksamhet, som omfattar hotelloperatörsverksamhet som Pandox bedriver i sina helägda rörelsefastigheter. Pandox grundades 1995 och bolagets B-aktier noterade på Nasdaq Stockholm. www.pandox.