Framtidsfrågor i fokus på Pandox Hotellmarknadsdag 2017

21 nov, 2017, 12:45
Pandox årliga hotellmarknadsdag hålls idag på Hilton Stockholm Slussen. Temat är en dynamisk och osäker värld och dess innebörd för hotellsektorn. Med stöd av välrenommerade externa talare tar vi oss an viktiga framtidsfrågor som t ex digitalisering, framtidens jobb och makroekonomi samt hur man kan hantera de risker och möjligheter som skapas.

Pandox introducerade hotellmarknadsdagen redan 1996 med målet att spegla och analysera viktiga omvärldsförändringar samt bidra till ökad kunskap i hotellbranschen. Sedan dess har hotellmarknadsdagen utvecklats till en dynamisk mötesplats för beslutsfattare i den internationella hotellindustrin.

Intresset för Pandox Hotellmarknadsdag är stort. Eventet samlar i år mer än 300 deltagare från närmare 15 länder. Hotellmarknadsdagen riktar sig till deltagare från hotellindustrin samt institutionella investerare, analytiker och media.

Vänligen besök www.pandox.se för en detaljerad agenda och mer information om talarna. Här kommer också presentationsmaterialet att publiceras. Inspelade versioner av Pandox VD Anders Nissens presentationer kommer att göras tillgängliga på samma plats efter eventet. Presentationerna inleds kl. 13:00 CET och avslutas omkring kl. 18:15 CET.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:
Anders Nissen, CEO, +46 (0) 70 846 02 02

Anders Berg, Head of Communications and IR, +46 (0) 760 95 19 40                                          

Informationen lämnades för offentliggörande den 21 november 2017 kl. 12:45 CET.

Om Pandox
Pandox är en ledande hotellfastighetsägare i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga fritids- och affärsdestinationer. Pandox hotellfastighetsportfölj omfattar 122 hotell med cirka 27 000 rum i elva länder. Pandox verksamhet är organiserad i Fastighetsförvaltning, som omfattar hotellfastigheter med långa hyresavtal med marknadsledande regionala hotelloperatörer och ledande internationella hotelloperatörer, samt Operatörsverksamhet, som omfattar hotelloperatörsverksamhet som Pandox bedriver i sina helägda rörelsefastigheter. Pandox grundades 1995 och bolagets B-aktier noterade på Nasdaq Stockholm. www.pandox.se