Pullman Stuttgart Fontana i ny tappning

Pullman Stuttgart Fontana, som ägs av Pandox och drivs av HR Group, har nyligen genomgått en omfattande renovering för att positionera hotellet som ledande på sin lokala marknad.

december 06, 2023

Renoveringen omfattade uppfräschning av samtliga 252 rum, publika ytor samt restaurang och bar. Resultatet har förvandlat hotellet till en livsstilsprodukt med utmärkt design, eleganta koncept och en mysig atmosfär. Ryggraden i renoveringen och den nya positioneringen byggde på målbilden:

“We will be the inspirational hub of Stuttgart Vaihingen to connect, with a focus on recharging body and mind.”

I restaurangen, The Blend Stuttgart kitchen & bar, kan gästerna uppleva rätter som blandar lokala livsmedel från Stuttgartregionen med internationella influenser.

SVP & Director of Property Management International.

Martin Creydt

"Jag är övertygad om att det nya renoverade Pullman Hotel Stuttgart med en mycket erfaren hotelldirektör och hotellteam kommer att positionera detta flaggskepp till en ny nivå av förstklassig service och gästupplevelse framöver. Jag är mycket glad över att renoveringen redan har lett till ökad kundnöjdhet och att hotellet har återtagit betydande marknadsandelar"

Designen i rummen gjordes av den svenska arkitektfirman DOOS Architects, medan den tyska firman KITZIG Interior Design var ansvarig för utformningen av de allmänna utrymmena.

Det centralt belägna hotellet erbjuder många möjligheter för arbete och fritid, med sin stora wellness- och spaavdelning och rymliga mötesrum. Läget är idealiskt med närhet till konferenscentra, flygplatsen samt stadskärnan och teatrar.

Stuttgart är huvudstad och största stad i delstaten Baden-Württemberg i sydvästra Tyskland. Det är den sjätte största staden i Tyskland med en befolkning på 650 000 personer.