Pandox Hotellmarknadsdag 2022

Pandox håller sin årliga Hotellmarknadsdag den 15 november 2022 på Hilton Stockholm Slussen och live via webcast

7 oktober 2022

Årets hotellmarknadsdag äger rum den 15 november (13:00-16:30 CET). Temat är “the future of work and what it means for hotels”.

Programmet är uppdelat i två delar. Den första handlar om hur arbetet förändras, fokuserat på frågor som: digital förändring, den suddiga gränsen mellan arbete och fritid, arbete hemifrån eller andra platser, företagens behov av nya typer av kontorslokaler och de krav som ställs på hotellprodukter. .

Den andra handlar om talangkrisen i hotellbranschen, särskilt kring svårigheten att hitta och rekrytera människor. Vad kan hotell göra för att bli mer attraktiva för framtida medarbetare, och hur kan de utveckla sin talang på ett bättre sätt? Vi har en stark uppsättning experter och branschfolk på rad för en mycket intressant eftermiddag.

Följ dagen!
Lyssna in ​​för insikter om hur arbetet förändras, hur arbetsplatser formas efter pandemin och vad hotell kan göra för att förbli relevanta och attraktiva. Du kommer också lära dig om vad du behöver göra för att attrahera och utveckla talanger på hotell i en värld av förändring.

Välkommen att anmäla ditt intresse för årets evenemang här. Evenemanget kommer också att webbsändas live.