Pandox Hotellmarknadsdag 2019 hölls den 19 november på Hilton Stockholm Slussen

 

VÄGAR TILL EN HÅLLBAR HOTELLVÄRLD

I likhet med alla andra branscher så befinner sig hotellsektorn i ett stadium där hållbarhet rör sig uppåt på den strategiska agendan. Pandox hotellmarknadsdag 2019 kommer att gräva djupare i hållbarhetsutmaningarna och lösningarna för hotellsektorn.

  • Vilka är drivkrafterna?
  • Hur kan hotellsektorn arbeta med hållbarhet både strategiskt och praktiskt?
  • Vilka är de viktigaste prioriteringarna?
  • Vilka lösningar finns redan där ute?

Genom att utforska framtida trender inom mat, byggnader, energi och resande vill vi visa möjliga vägar till en hållbar hotellvärld.

Välkommen till Pandox Hotellmarknadsdag 2019!

Evenemanget är öppet för deltagare från hotellbranschen, investerare, analytiker och media. Observera att antalet deltagare är begränsat.

Behandling av personuppgifter

 

 

PROGRAM

Pandox Hotel Market Day 19th November 2019 at Hilton Stockholm Slussen.

 

13.00 – 13.05

Welcome
Christian Ringnes, Chairman Pandox
Bengt Brodin, Moderator
 

13.05 – 13.50

Pandox Developments
Market trends 2020
Anders Nissen, CEO
 

13.50 – 14.30

Stakeholder Actions Needed to Meet the Paris Goals
Anders Wijkman, Opinion Maker and Author
 

14.30 – 15.00

Networking
 

15.00 – 15.40

Future Climate Footprints of the Airline Industry
Lars Andersen Resare, Head of Environment & CSR, SAS
 

15.40 – 16.15

Developing and Building Sustainable Hotels for the Future
Lena Hök, Senior Vice President Sustainability, Skanska Group
 

16.15 – 16.35

Sustainable Snax and Fingerfood Session
Paul Svensson, Restaurateur and Opinion Maker

16.35 – 17.20

Food Tech Innovations
Nadia El Hadery, Founder & CEO YFood
 

17.20 – 17.40

Transformation of MAX Hamburgers into MAX Burgers
Kaj Török, Chief Reputation Officer and Chief Sustainabilty Officer, MAX Burgers
 

17.40 – 18.20

Positive Impact Hospitality
Chris Sanderson, Co-Founder The Future Laboratory
 

18.20 – 18.30

Summary & Conclusions
Bengt Brodin, Moderator
 

18.30 – Onwards

Casual Dinner